Haka på hypen

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Haka på hypen

Haka på hypen

Matcha, det japanska gröna teet, är en riktig snackis bland alla hälsotrendiga världen över - och det med goda skäl!
Det ärtgröna pulvret är fullproppat med näringsämnen, vitaminer och antioxidanter som har en naturligt utrensande effekt och sägs motverka kroppens åldrande och stimulera ämnesomsättningen.
 
Matcha betyder “malet te” och det är precis vad det är, stenmalet grönt te, och varit en del av den japanska tetraditionen i århundraden. Tepulvret vispas ut i varmt vatten och till skillnad från vanligt grönt te, då man bara dricker själva tevattnet, får man här i sig tebladen i sin helhet. Och därmed också mer av nyttigheterna. En kopp matcha-te motsvarar näringsmässigt inte mindre än upp till 12 koppar vanligt grönt te.
 
Smaken påminner om färska nypon, andra tycker att det påminner om spenat och vissa tycker att det påminner om spirulina. Förutom att dricka det som te kan man använda pulvret i smoothies, glass och kakor.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 9umQd4:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-02-06