Varje år slänger hushåll i Sverige cirka 19 kilo ätbar mat per person. Oftast grönsaker och frukt.
Men visste du att vitlök och vanlig lök som börjat gro kylskåpet kan sättas i vatten och när blasten växter upp kan man klippa ner den i sallader, grytor och soppor. På samma sätt kan man göra med purjo- och salladslök och romansallad som bara har rotdelen kvar. De är busenkla att odla i vatten och det växer otroligt fort upp nya gröna blad. Recycling när den är som bäst!
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Bästa BUS-brännan
Brun utan sol-dropparna Arctic Sun Drops är ett måste för alla som är rädda om sin hud.
Vill du vara med och göra skillnad på riktigt?
Vatten är en av våra viktigaste resurser och tillgången till rent vatten påverkas av klimatförändringarna.
Varför naturlig deo?
Armhålan är ett mycket känsligt hudområde. Har du inte testat naturlig deo än? Om inte, se hit!